PSJ INVEST získala 1. místo s projektem Main Point Karlin v rámci BEST OF REALTY 2011.

Nejlepší projekty českého realitního trhu za minulý rok byly vyhlášeny v rámci 13. ročníku soutěže „Nejlepší z realit – Best of Realty“ ve středu 9. listopadu 2011. PSJ INVEST, a.s. si vítězné 1. místo odnesla v kategorii nových administrativních center za projekt Main Point Karlin.
Porota cenu udělila za vyváženou kombinaci výrazné architektury, mimořádného obchodního výsledku a maximálního technického a technologického využití potenciálu budovy a lokality.

Main Point Karlin představuje kombinaci unikátní architektury a nejvyspělejší technologické úrovně dneška. Budova je zodpovědná vůči životnímu prostředí a především nabízí vysoce efektivní a komfortní vnitřní prostory. Tato desetipodlažní administrativní budova o 22.000 m2 pronajímatelné plochy v současné době žádá o  nejvyššího hodnocení v úrovni Platinum v rámci prestižní certifikace udržitelných budov LEED.

Vyhlášení výsledků a předání ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok proběhlo na slavnostním galavečeru v kongresovém sále České národní banky (bývalé Plodinové burze). O vítězích 13. ročníku soutěže „Nejlepší z realit – Best of Realty“, která se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru, rozhodla sedmičlenná odborná porota v čele s Ing. Kamilem Kosmanem, předsedou dozorčí rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN).
Porotu tvoří respektovaní odborníci z řad profesních sdružení, developerů, bank, realitních makléřů i architektů. O ocenění letos usilovalo 23 projektů ve třech základních kategoriích. Udělena byla také Zvláštní cena poroty, v níž se utkaly tři projekty, Cena ARTN „Award for Excellence“ a Cena čtenářů. Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených projektů byly výběr lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace a zejména úspěšnost na realitním trhu. Soutěž jako každoročně probíhala pod odbornou záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.
Soutěž Nejlepší z realit - Best of Realty vznikla v roce 1999 a od data svého založení mapuje a oceňuje nemovitosti realizované na území České republiky, které byly nově vybudovány či prošly zásadní rekonstrukcí. V soutěži Nejlepší z realit - Best of Realty jsou oceňovány projekty, které významným způsobem reprezentují úspěchy a schopnosti architektů, stavitelů, projektantů, developerů a v neposlední řadě i realitních agentů při jejich prodeji či pronájmu.