PSJ INVEST mezi vítězi prestižní evropské realitní ceny INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS

Přední developři z celé Evropy byli slavnostně informováni o svém úspěchu v nejprestižnější evropské realitní soutěži International Property Awards, pořádané ve spolupráci s Google, The New York Times a Bloomberg Television. Společnost PSJ INVEST s radostí oznamuje, že se stala jedním z vítězů hlavních cen.

Slavnostní udělení cen v rámci Property Awards Business Summit se konalo 22. a 23. 9. v Park Lane Hotel v londýnské čtvrti Mayfair. Firma PSJ INVEST se presentovala svým unikátním projektem moderní a udržitelné kancelářské budovy Main Point Karlin nominovaným na cenu Best Office Development.

Projekt Main Point Karlin nakonec získal nejvyšší ocenění pěti hvězdiček a PSJ INVEST se tak stala první developerskou firmou v ČR, která během sedmnáctileté historie v této kategorii nejvyšší ocenění obdržela.

Property Awards Business Summit je součástí udělování cen International Property Awards, které se koná letos již po sedmnácté. International Property Awards jsou v  oboru realit celosvětově nejuznávanější instituce udělující nejvyšší ocenění za excelentní kvalitu realizace projektu. To, že PSJ INVEST získala jednu z těchto prestižních cen je důkazem, že firma je schopna vyniknout mezi velmi silnými soupeři ve vysoce konkurenčním prostředí evropských developerských firem.

V porotě zasedá více než 80 odborníků, jejichž společné znalosti realitního průmyslu žádná podobná cena nedokáže předčit. Letos se mezi porotci objevila jména jako James Bacon, britský ředitel vnějších vztahů a prodeje firmy Google; Peter Bolton King, generální ředitel skupiny National Federation of Property Professionals (Národní federace realitních profesionálů); David Dalby z Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) (Královský institut autorizovaných odhadců nemovitostí); a Mike McNamara z Royal Bank of Scotland (RBS).

Main Point Karlin
Main Point Karlin – kombinace unikátní architektury a nejvyspělejší technologické úrovně dneška. Budova zodpovědná vůči životnímu prostředí a především vysoce efektivní a komfortní vnitřní prostory, tak se dá v několika málo slovech popsat projekt Main Point Karlin. Tato desetipodlažní administrativní budova o 22.000 m2pronajímatelné plochy usiluje o získání nejvyššího hodnocení v úrovni Platinum v rámci prestižní certifikace udržitelných budov LEED, na jejímž získání spolupracujeme s našimi přáteli z newyorské Albanese Development Corp.

Profil společnosti PSJ INVEST, a.s.:
Developerem projektu Main Point Karlin je společnost PSJ INVEST, a.s., která působí na českém trhu šestnáct let. Máme za sebou řadu úspěšných realizací developerských projektů. Naše portfolio čítá přes 181.000 m2administrativních a obchodních center, také komerčních center a průmyslových parků či bytových domů a rezidenčních areálů. K nejznámějším dokončeným projektům patří: obchodně zábavní centrum City Park Jihlava: www.cityparkjihlava.cz / prestižní administrativní komplex BB Centrum v Praze 4 Michli / administrativní centrum Dvorana v Praze / rezidenční areál Majdalenky v Brně / bytový komplex Zelená louka v Brně / bytové domy Pavlovova v Jihlavě / skladový a výrobní areál BMT v Brně.

PSJ INVEST, a.s.
Ing. Jakub Jirka, MSc