Na staveništi budovy Main Point Karlin bojovali skateboardisti o kvalifikaci na světové finále v New Yorku.

Developerská společnost PSJ INVEST společně s Red Bull ČR uspořádali akci “Red Bull Manny Mania”

Brány staveniště kancelářské budovy Main Point Karlin v Praze se pro největší světový manual skateboard contest - Red Bull Manny Mania 2010: Na dvou kolečkách po celém světě, otevřely v 16 hodin. Kvalifikace se uskuteční ve 25 zemích na šesti kontinentech, včetně České republiky – a to právě na stavbě Main Point Karlin.
V klání, kterého se zúčastnilo 33 soutěžících, nakonec zvítězil Arnošt Ceral z Hradce Králové. V národních kvalifikacích se utkali místní jezdci o vstupenku na světové finále ve městě, které nikdy nespí - New Yorku.

Ostatní informace poskytne Ing. Jakub Jirka, tel. +420 602 155 462

Main Point Karlin je nová vyjímečná udržitelná budova developerské společnosti PSJ INVEST, která v sobě kombinuje celou řadu opatření ohleduplných k životnímu prostředí a poskytujících zdravější prostředí a vyšší komfort svému uživateli.
Budova obsahuje 22.000 m2 pronajímatelných ploch a po jejím dokončení na konci léta 2011 se stane sídlem společností Kooperativa pojišťovna a ČPP skupiny Vienna Insurance Group, a.s.

PSJ INVEST, a.s., je developerská společnost, která působí na českém trhu takřka čtrnáct let. Má za sebou řadu realizací úspěšných staveb a do jejího portfolia patřívíce než 159.000 čtverečních metrů kancelářských, bytových a průmyslových ploch. K nejznámějším dokončeným projektům patří ve dle obchodně zábavního centra City Park Jihlava (STAVBA ROKU 2009) především prestižní administrativní komplex BB Centrum v Praze 4 Michli, administrativní centrum Dvorana na Praze 9, brněnský rezidenční areál Majdalenky s obchodním centrem BIG BILLA, bytový komplex Zelená louka nebo bytové domy Pavlovova v Jihlavě.
Aktuálně pracuje PSJ INVEST na projektu unikátního projektu kancelářského centra Main Point Karlin v Praze Developerská společnost PSJ INVEST .